Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies).
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Strinjam se Želim izvedeti več

Mešana zelenjava na žaru

dila


V petek po službi v močnem dežju in snegu sva vsa nestrpna komaj čakala, da nama lastnik kombija poda vse potrebne in nepotrebne informacije o rokavanju s to 100 let staro napravo in da s polnim gasom (70km/h) oddrvima nekam smučat. Med »drvenjem« po cesti nama na pamet pade Kranjska Gora in že zaridama proti Gorenjski. Ker je bilo zunaj dokaj mrzlo, kombi pa brez pravega gretja, sva zavila na camper stop, ter zahvaljujoč kaloriferju prespala v prijetno toplem kombiju. 

Zjutraj pa sva preden so nama uspeli izstaviti račun pobegnila s smučmi pod Kriško steno, kjer smo skupaj s kolegi doživeli vrhunsko smučarijo in boardarijo (al kakor koli se že reče). Celotno smuko je spremljal pršič in nebo brez oblačka, mi pa smo juckali od veselja. Po smučariji pa seveda zaslužen pir.

Ker se je gratis spanje izkazalo kot zelo dobro in predvsem prijetno toplo, sva se odločila, da to ponoviva še enkrat in se naslednji dan (seveda dovolj zgodaj) odpraviva na Ljubelj, kjer sva se podala na Begunjščico. Za razliko od prejšnjega dne je bila tukaj slabša smuka, saj je pred nama smučalo že vsaj nekaj kolon turnih smučarjev. Kljub nekoliko slabši smučariji sva noro uživala.

Za konec sva se odpravila še malo na primorsko sonce, prespala v Ospu in naslednji dan preizkusila plezalne sposobnosti v plezališču Črni Kal.

Grega in Kaja

Last modified: 24/01/2022