Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies).
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Strinjam se Želim izvedeti več

Na Nebesa – prva primorska kola

dila

Prvi in drugi vikend februarja je bil kar preveč vihrav. Pa ne zaradi vetra, ampak želje po koli in dili hkrati. Iz domače Pece smo se izmuznili še malo k morju, nad Rijeko…

Prvi vikend so mraz v Gorskem Kotarju greli lepi razgledi na 1500m visoke gore in morje obenem, naslednji vikend pa smo na Učki že lahko sončili komolce in kolena. Prvič start iz dirkalnega Grobnika na Nebesa, ter nato še Saršoni- Bike park Trnduro, drug vikend iz Moščeničke Drage na Učko in po neobljudeni pešpoti boga morja nazaj v Moščeničko.

Ker še nikjer ni nobene gužve je spanje v avtu kjer koli zelo priročno. Na internetu se že najde obilo pestrih MTB in enduro tur, zato je kolesarjenje v okolici Rijeke lahko primerna izbira tudi v last minute varianti. Kljub temu je naključno srečanje z glavnim kolesarskim društvom Hrvaške- Team Rodeo iz Rijeke in pa Matičevo poznavanje Istre zaradi dolgoletnih aktivnosti portala Goni.se poskrbelo za še slajše samotne potke. Te pa se ob otoplitvah sigurno kar hitro filajo… Ujeli smo še zadnji zimsko primorski vikend.

Kaja, Mitja, Goni.se

Last modified: 24/01/2022